Friday, December 2, 2011

percoyo konco

GS : pernah percoyo banget mbek konco?
SH : aku percoyo mbek Gusti Allah Pangeran.
GS : hmmm bedo!! porsine bedo mas yen kui.
SH : percoyo dalam lingkup opo ki? utang?
GS : orak!!! percoyo secara global. pripun mas?

SH : Aku percoyo mbek koncoku kabeh. aku yakin konco2ku podo jujur.

GS : hla yen mereka ora jujur, mas?
SH : yo ben ke wae. mereka sing merugi.
GS : kok?

SH : isin wes ngapusi aku. wes dipercoyo kok malah ngianati. Gusti Allah pangeran orak bakal nge i aku konco sing koyo ngono.

GS : hmm. ngono ya? :(

SH : sing koyo ngono bakal nyikir dewe. Makane ora usah milih milih konco. haha.

GS : hmm?
SH : takok ki sing berbobot sitik ngono lho!
GS : yawes. suwun ya mas… Hmmmmmmmmmmmm.. hasem.. inggih kapan2 insyaallah mas.


*suwun mas.*

No comments:

Post a Comment

Small Cute Hot Pink Pointer